salata de icre de crap


Salata de icre de crap



O persoana foarte speciala pentru mine adora icrele...putin zis le adora...saptamanal ar manca salata de icre si din nou salata de  icre :D.... 
Dupa cateva luni, in care nu am pregatit aceasta salata, am zis "hai sa fac din nou salata de icre"...si a rezultat ceva foarte bun. 
;)
Ingrediente:
  • 100 g icre de crap sarate
  • 2-3 linguri cu gris preparat
  • 2-3 linguri apa minerala
  • suc de la 1/2 lamaie
  • 200-250 ml ulei vegetal
  • 1 lingura ceapa rosie tocata marunt


Cum procedam?


Punem icrele intr-un bol inalt si dam drumul la mixer; mixam usor, adaugam zeama de lamaie treptat si ulei in fir subtire.
Cand observam ca icrele s-au desfacut adaugam grisul, mixam, mixam adaugam ulei in fir subtire...mixam...punem si apa minerala (ajuta la absorbtia uleiului)...adaugam ulei...si mixam pana icrele devin usor pufoase. Cu siguranta textura de final o veti decide voi.
Cand sunt gata adaugam ceapa si omogenizam. Punem intr-un bol la frigider.
Sunt gata de consum si pe moment, dar daca lasam sa stea cateva ore aroma cepei va patrunde salata si va fi foarte buna la gust.
;)






Comments

Post a Comment

Popular Posts