rosii umplute cu mozzarella si crisp de bacon
Rosii umplute cu mozzarella
si crisp de bacon
Incep astazi cu o reteta foarte delicioasa, cel putin pentru mine. :) Combinatia de mozzarella, rosii si bacon e foarte interesanta si savuroasa. M-am gandit ca as putea sa realizez varianta mea de rosii umplute cu mozzarella si bacon. :)
Ingrediente:
- 4 rosii
- 100 g mozzarella
- busuioc proaspat
- pesmet
- 4 felii bacon
- sare, piper
- ulei de masline
Cum procedam?
Pentru inceput preincalzim cuptorul la 180 grade celsius.
Taiem de la fiecare rosie, dupa ce le-am spalat, cate un capacel de cca 1 cm. Dupa aceasta operatiune, golim rosiile de miez (il putem folosi la o alta mancare). Captusim rosiile cu cate o frunza de busuioc, adaugam cate o bucata de mozzarella, punem putina sare, piper si acoperim cu amestec de pesmet (l-am facut in casa din miez de paine veche de 2 zile) si bucati de bacon.
Asezam rosiile intr-un vas, le stropi, cu ulei de masline si punem la cuptor pentru cca 20-30 minute.
Se servesc calde, dar cu siguranta sunt bune si la temperatura camerei. :)
Nu am mancat nicioadata.Ce gust au?Au un aspect interesant.
ReplyDeletegustul e foarte placut. :) incercati reteta.
Delete